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Artículos publicados en los últimos 5 años

Título: Mycotoxins and their consequences in aquaculture: A review.

Autor/es (por orden de firma): Anater C, Manyes L, Meca G, Ferrer E, Luciano F, Pimpao C, Font G.

Editorial y referencia publicación: PERGAMON ELSEVIER SCIENCE LTD, Aquaculture 451.

Páginas y año: 1-10 (2016).


 Título: Bioactive compounds from mustard flours for the control of patulin production in wheat tortillas.

Autor/es (por orden de firma): Saladino F, Manyes L, Luciano F, Mañes J, Fernandez Franzón M, Meca G.

Editorial y referencia publicación: PERGAMON ELSEVIER SCIENCE LTD, LWT – Food Science and Technology 66.

Páginas y año: 101-107 (2016).


Título: Gaseous allyl isothiociyanate to inhibit the production of aflatoxins, beauvericin and enniatins by Aspergillus parasiticus and Fusarium pose in wheat flour.

Autor/es (por orden de firma): Nazareth TM, Bordin K, Manyes L, Meca G, Mañes J, Luciano FB.

Editorial y referencia publicación: PERGAMON ELSEVIER SCIENCE LTD, Food Control 62.

Páginas y año: 317-321 (2016).


 Título: Determination of melatonin in Acyrthosiphon pisum aphids by liquid chromatography-tandem mass spectrometry.

Autor/es (por orden de firma): Escrivá L, Manyes L, Barberà M, Martinez-Torres M, Meca G.

Editorial y referencia publicación: PERGAMON ELSEVIER SCIENCE LTD, Journal of insect Physiology 86. Páginas y año: 48-53 (2016).


Título: Reduction of the aflatoxins B1, B2, G1 and G2 in Italian piadina by isothiocyanates.

Autor/es (por orden de firma): Saladino F, Bordin K, Manyes L, Luciano F, Mañes J, Fernandez-Franzon M, Meca G.

Editorial y referencia publicación: PERGAMON ELSEVIER SCIENCE LTD, LWT Food Science and technology 70.

Páginas y año: 302-308 (2016).


Título: In vitro antifubgal activity of lactic acid bacteria against mycotoxigenic fungi and their application in loaf bread shelf life improvment.

Autor/es (por orden de firma): Saladino F, Luz C, Manyes L, Fernandez-Franzon M, Meca G.

Editorial y referencia publicación: PERGAMON ELSEVIER SCIENCE LTD, Food Control 67.

Páginas y año: 273-277 (2016).


Título: Assessing the effectiveness of Byssochlamys nivea and Scopulariopsis brumptii in pentachlorophenol removal and biological control of two Phytophthora species.

Autor/es (por orden de firma): Bosso L, Scelza R, Varlese R, Meca G, Testa A, Rao MA, Cristinzio G.

Editorial y referencia publicación: PERGAMON ELSEVIER SCIENCE LTD, Fungal Biology 120.

Páginas y año: 545-653 (2016).


Título: Occurrence of mycotoxins in refrigerated pizza dough and risk assessment of exposure for the Spanish population.

Autor/es (por orden de firma): Quiles JM, Saladino F, Mañes M, Fernández-Franzón M, Meca G.

Editorial y referencia publicación: PERGAMON ELSEVIER SCIENCE LTD, Food and Chemical Toxicology 94.

Páginas y año: 19-24 (2016).


Título: In vitro bioaccessibility, transepithelial transport and antioxidant activity of Urtica dioica L. Phenolic compounds in netle based food products.

Autor/es (por orden de firma): Bonetti G, Tedeschi P, Meca G, Bertelli D, Mañes J, Brandolini V, Maietti A Editorial y referencia publicación: PERGAMON ELSEVIER SCIENCE LTD, Food and Function 7.

Páginas y año: 4222-4230 (2016).


Título: Reaction of zearalenone and α-zearalenol with allyl isothiocyanate, characterization of reaction products, their Bioaccessibility and bioavailability in vitro.

Autor/es (por orden de firma): Bordin K, Saladino F, Fernandez-Blasco C, Ruiz MJ, Mañes J, Fernandez-Franzon M, Meca G, Luciano FB.

Editorial y referencia publicación: PERGAMON ELSEVIER SCIENCE LTD, Food Chemistry 217.

Páginas y año: 648-654 (2017).


Título: Dietary exposure to mycotoxins through the consumption of commercial bread loaf in Valencia, Spain.

Autor/es (por orden de firma): Saladino F, Quiles JM, Mañes J, Fernández-Franzón M, Luciano FB, Meca G.

Editorial y referencia publicación: PERGAMON ELSEVIER SCIENCE LTD, LWT-Food Science and Technology 75.

Páginas y año: 697-701 (2017).


Título: Assessment of allyl isothiocyanate as a fumigant to avoid mycotoxin

production during corn storage.

Autor/es (por orden de firma): Ludvig Tracz B, Bordin K, Nazareth T, Batista L, Erlund Freitas de Macedo R, Meca G, Luciano FB.

Editorial y referencia publicación: PERGAMON ELSEVIER SCIENCE LTD, LWT-Food Science and Technology 75.

Páginas y año: 692-696 (2017).


Título: Shelf life improvement of the loaf bread using allyl, phenyl and benzyl isothiocyanates against Aspergillus parasiticus.

Autor/es (por orden de firma): Saladino F, Quiles JM, Mañes J, Luciano FB, Mañes J, Fernández-Franzón M, Meca G.

Editorial y referencia publicación: PERGAMON ELSEVIER SCIENCE LTD, LWT-Food Science and Technology 78.

Páginas y año: 208-214 (2017).


Título: Biopreservation potencial of lactic acid bacteria from Andean fermented food of vegetal origin.

Autor/es (por orden de firma): Yepez A, Luz C, Meca G, Vignolo G, Mañes J, Aznar R

Editorial y referencia publicación: PERGAMON ELSEVIER SCIENCE LTD, Food Control 78.

Páginas y año: 393-400 (2017).


Título: In vitro antifungal activity of bioactive peptides produced by Lactobacillus plantarum against Aspergillus parasiticus and Penicillium expansum.

Autor/es (por orden de firma): Luz C, Saladino F, Luciano FB, Mañes J, Meca G.

Editorial y referencia publicación: PERGAMON ELSEVIER SCIENCE LTD, LWT-Food Science and Technology 81.

Páginas y año: 128-135 (2017).


Título: Antimicrobial packaging based on  ε-polylysine bioactive film for the control of mycotoxigenic fungi in vitro and in bread.

Autor/es (por orden de firma): Luz C, Calpe J, Saladino F, Luciano FB, Fernandez-Franzon M, Mañes J, Meca G.

Editorial y referencia publicación: Wiley, Journal of Food Processing and Preservation, 13

Páginas y año: 1-6 (2017).


Título: Occurrence, toxicity, bioaccessibility and mitigation strategies of beauvericin, a minor Fusarium mycotoxin.

Autor/es (por orden de firma): Luz C, Saladino F, Luciano FB, Mañes J, Meca G.

Editorial y referencia publicación: PERGAMON ELSEVIER SCIENCE LTD, Food and Chemical Toxicology 107.

Páginas y año: 430-439 (2017).


Título: Bioaccessibility of cylindrospremopsin from cooked fish muscle after the application of an in vitro digestión model and its bioavailability.

Autor/es (por orden de firma): Maisanaba S, Saladino F, Font G, Jos A, Camean AM, Meca G.

Editorial y referencia publicación: Elsevier, Food and Chemical Toxicology, 110

Páginas y año: 360-370 (2017).


Título:  Fumigation of Brazil nuts with allyl isothiocyanate to inhibit the growth of Aspergillus parasiticus and aflatoxin production.

Autor/es (por orden de firma): Lopes L, Bordin K, de Lara G, Saladino F, Quiles JM, Meca G, Luciano F.

Editorial y referencia publicación: Wiley, Journal of the Sciene of Food and Agriculture, 98

Páginas y año: 792-798 (2018).


Título: Mycotoxins in dry-cured meats: A review.

Autor/es (por orden de firma): Pizzolato Montanha F, Anater A, Buchard JF, Luciano F, Meca G, Manyes L, Pimpao C.

Editorial y referencia publicación: Elsevier, Food and Chemical Toxicology, 111

Páginas y año: 492-502 (2018).


Título: Toxicity reduction of ochratoxin A by lactic acid bacteria

Autor/es (por orden de firma): Luz C, Ferrer J, Mañes J, Meca G.

Editorial y referencia publicación: Elsevier, Food and Chemical Toxicology, 112

Páginas y año: 60-66 (2018).


Título: Development of food packaging system containing allyl isothiocyanate against Penicillium nordicum in chilled pizza.

Autor/es (por orden de firma): Lopes L, Meca G, Bocate K, Nazareth T, Bordin K, |Fernando B. Luciano

Editorial y referencia publicación: Wiley, J Food Process Preserv 42

Páginas y año: 1-6 (2018).


Título: MycoKey Round Table Discussions of Future Directions in Research on Chemical Detection Methods, Genetics and Biodiversity of Mycotoxins.

Autor/es (por orden de firma): Leslie JF, Lattanzio V; Audenaert K, Battilani P, Cary J, Chulze SN, De Saeger S, Gerardino A, Karlovsky P, Liao YC, Maragos CM, Meca G, Medina A, Moretti A,  Munkvold G, Mulè G, Njobeh P, Pecorelli I, Perrone G, Pietri A, Palazzini JM, Proctor RH, Rahayu ES, Ramírez ML, Samson R, Stroka J, Sulyok M, Sumarah M, Waalwijk C, Zhang Q, Zhang H, Logrieco AF.

Editorial y referencia publicación: MDPI  Journal, Toxins, 10.

Páginas y año: 1-19 (2018).


Título: Influence of probiotic microrganisms on aflatoxins B1 and B2 bioaccessibility evaluated with a simulated gastroinetsinal digestion.

Autor/es (por orden de firma): Saladino F, Posarelli E, Luz C, Luciano FB, Rodriguez-Estrada MT, Mañes J, Meca G.

Editorial y referencia publicación: Elsevier, Journal of Food Composition and analysis, 68

Páginas y año: 128-132 (2018).


 Título: Stinging nettle (Urtica dioica L.) as a functional food additive in egg pasta: Enrichement and Bioaccessibility of Lutein and β-carotene.

Autor/es (por orden de firma): Marchetti N, Bonetti G, Brandolini V, Cavazzini A, Maietti A, Meca G, Mañes J.

Editorial y referencia publicación: Elsevier, Journal of Functional Food, 47.

Páginas y año: 547-553 (2018).


Título: Study of the chemical components, bioactivity and antifungal properties of the coffee husk.

Autor/es (por orden de firma): Catsaldo L, Graziani G, Gaspari A, Izzo L, Luz C, Mañes J, Rubino M, Meca G, Ritieni A.

Editorial y referencia publicación: Elsevier, Journal of Food Research, 7

Páginas y año: 43-54 (2018).


Título: Antifungal effect of phenolic extract of fermented rice bran with Rhizopus oryzae and its potential use in loaf bread shelf life extension.

Autor/es (por orden de firma): Denardi-Souza T, Luz C, Mañes J, Badiale-Furlong E, Meca G.

Editorial y referencia publicación: Elsevier, Journal of Science of Food and Agriculture, 98.

Páginas y año: 5011-5018 (2018).


Título: Evaluation of gaseous allyl isothiocyanate against the growth ofmycotoxigenic fungi and mycotoxin production in corn stored for 6 months.

Autor/es (por orden de firma): Nazareth TM, Correa J, Pinto A, Palma J, Meca G, Bordin K, Luciano FB.

Editorial y referencia publicación: Elsevier, Journal of Science of Food and Agriculture, 98.

Páginas y año: 5235-5241 (2018).


Título: Evaluation of biological and antimicrobial properties of freeze-dried whey fermented by different strains of Lactobacillus plantarum.

Autor/es (por orden de firma): Luz C, Izzo L, Graziani G, Gaspari A, Ritieni A, Mañes J, Meca G.

Editorial y referencia publicación: Elsevier, Food and Function, 9.

Páginas y año: 3688-3697 (2018).


Título: Aflatoxins and A. flavus reduction in loaf bread- through the use of natural ingredients.

Autor/es (por orden de firma): Quiles JM, Torrijos R, Luciano FB, Mañes J, Meca G.

Editorial y referencia publicación: Molecular Diversity Preservation International and Multidisciplinary Digital Publishing Institute (MDPI), Molecules, 23.

Páginas y año: 1638-1650 (2018).


Título: Devices containing allyl isothiocyanate against thegrowth of spoilage and mycotoxigenic fungi in mozzarella cheese.

Autor/es (por orden de firma): Tracz BL, Bordin K, Bocate KCP, Vara RV, Luz C, Macedo REF, Meca G, Luaciano FB.

Editorial y referencia publicación: Wiley, J Food Process Preserv 42

Páginas y año: 1638-1650 (2018).


Título: Comparative chemical composition of fresh and stored vesivian PDO «Pomodorino del piennolo» tomato and the ciliegino variety. 

Autor/es (por orden de firma): Manzo M, Pizzolongo F, Meca G, Aiello A, Marchetti N, Romano R 

Editorial y referencia publicación: Molecular Diversity Preservation International and Multidisciplinary Digital Publishing Institute (MDPI), Molecules, 23.

Páginas y año: 2871-2884 (2018).


Título: Phylogeny and mycotoxin characterization of alternaría species isolated from wheat grown in tuscany, Italy. 

Autor/es (por orden de firma): Ramires AF, Masiello M, Somma S, Villani A, Villani A, Logriaco AF, Luz C, Meca G, Moretti A.

Editorial y referencia publicación: Molecular Diversity Preservation International and Multidisciplinary Digital Publishing Institute (MDPI), Toxins, 23.

Páginas y año: 472-487 (2018).


Título: Risk assessment of mycotoxin intake through the consumption of Spanish breadcrumbs. 

Autor/es (por orden de firma): Luz C, Saladino F, Mañes J, Meca G.

Editorial y referencia publicación: Wiley, Revista de toxicología, 35.

Páginas y año: 106-111 (2018).


Título: Shelf life extension of mozzarella cheese contaminated with Penicillium spp. using the antifungal compound ε-polylysin. 

Autor/es (por orden de firma): Luz C, Torrijos R, Quiles JM, Mañes J, Meca G.

Editorial y referencia publicación: SAGE Publications, Food Science and Technology International, 25.

Páginas y año: 295-302 (2019).


Título: Infection incidence, kernel colonisation, and mycotoxin accumulation in durum wheat inoculated with Fusarium sporotrichioides, F. langsethiae or F. poae at different growth stages. 

Autor/es (por orden de firma): Nazari L, Pattori E, Somma S, Manstretta V, Waalwijk C, Moretti A, Meca G, Rossi V.

Editorial y referencia publicación: Springer, European Journal of Plant Pathology, 153.

Páginas y año: 715-729  (2019).


Título: Development of an antifungal and antimycotoxigenic device containing allyl isothiocyanate for silo fumigation. 

Autor/es (por orden de firma): Quiles JM, Nazareth TM, Luz C, Luciano FB, Mañes J, Meca G.

Editorial y referencia publicación: Molecular Diversity Preservation International and Multidisciplinary Digital Publishing Institute (MDPI), Toxins, 11.

Páginas y año: 137-150 (2019).


Título: Development of a Bioactive Sauce Based on Oriental Mustard Flour with Antifungal Properties for Pita Bread Shelf Life Improvement. 

Autor/es (por orden de firma): Torrijos R, Nazareth TM, Perez J, Mañes J, Meca G.

Editorial y referencia publicación: Molecular Diversity Preservation International and Multidisciplinary Digital Publishing Institute (MDPI), Molecules, 24.

Páginas y año: 1-11 (2019).


Título: Characteristics of a Traditional Italian Cheese: Provolone del Monaco. Sustainability. 

Autor/es (por orden de firma): Manzo N, Santini A, Pizzolongo F, Aiello A, Marrazzo A, Meca G, Durazzo A, Lucarini M, Romano R.

Editorial y referencia publicación: Molecular Diversity Preservation International and Multidisciplinary Digital Publishing Institute (MDPI), Sustainability, 11.

Páginas y año: 1-16 (2019).


Título: Antifungal and antimycotoxigenic activity of allyl isothiocyanate on barley under different storage conditions. 

Autor/es (por orden de firma): Nazareth T, Quiles JM, Torrijos R, Luciano FB, Mañes J, Meca G.

Editorial y referencia publicación: Elsevier, LWT- Food Science and Technology 112.

Páginas y año: 1-7 (2019).


Título: Report of the IVth Workshop of the Spanish National Network on Mycotoxins and Toxigenic Fungi and Their Decontamination Processes (MICOFOOD), Held in Pamplona, Spain, 29–31 May 2019. 

Autor/es (por orden de firma): Meca G, Gónzalez-Peñas E, Vettorazzi A, Lizarraga E, Azqueta A, López de Cerain A.

Editorial y referencia publicación: Molecular Diversity Preservation International and Multidisciplinary Digital Publishing Institute (MDPI), Toxins, 11

Páginas y año: 1-34 (2019).


Título: Antifungal activity and shelf life extensión of loaf bread produced with sourdough fermented by Lactobacillus strains. 

Autor/es (por orden de firma): Luz C, D’Opazo V, Mañes J, Meca G.

Editorial y referencia publicación: Wiley, International Journal of Dairy Technology, 14126

Páginas y año: 1-8 (2019).


Título: Use of botanicals to suppress different stages of the life cycle of Fusarium graminearum. 

Autor/es (por orden de firma): Drakopoulos D, Luz C, Torrijos R, Meca G, Weber P, Banziger I, Voegele RT, Six J, Vogelgsang S.

Editorial y referencia publicación: Wiley, Phytopathology, 70.

Páginas y año: doi: 10.1111/1471-0307.12660 (2019).


Título: Potential application of lactic acid bacteria to reduce aflatoxin B1 and fumonisin B1 occurrence on corn kernels and corn ears.

Autor/es (por orden de firma): Nazareth T, Luz C, Torrijos R, Quiles JM, Luciano FB, Mañes J, Meca G.

Editorial y referencia publicación: Molecular Diversity Preservation International and Multidisciplinary Digital Publishing Institute (MDPI), Toxins, Toxins, 12.

Páginas y año: doi: 1-15 (2020).


Título: A natural strategy to improve the shelf life of the loaf bread against toxigenic fungi: The employemnt of fermented whey powder. 

Autor/es (por orden de firma): Luz C, Ródriguez L, Romano R, Mañes J, Meca G.

Editorial y referencia publicación: Wiley, International Journal of Dairy Technology, 73.

Páginas y año: 88-97 (2020).


Título: Antifungal and antimycotoxigenic activity of hydrolized goat whey on Penicillium spp: An application as bipreservative agent in pita bread. 

Autor/es (por orden de firma): Luz C, Izzo L, Ritieni A, Mañes J, Meca G.

Editorial y referencia publicación: Elsevier, LWT-Food Science and Technology, 118.

Páginas y año: doi: 1-6 (2020).


Título: Fermentation in fish abd by-products processing: an overview of current reserach and future prospects. 

Autor/es (por orden de firma): Martí-Quijal F, Remize F, Meca G, Ferrer E, Ruiz MJ, Barba FJ..

Editorial y referencia publicación: Elsevier, Current Opinión in Food Science, 31.

Páginas y año: doi: 9-16 (2020).


Título: Effect of allyl isothiocyanate on  trascriptional profile, aflatoxin synthesis, and Aspergillus flavus growth.

Autor/es (por orden de firma): Nazareth T, Alsonso-Garrido M, Stanciu O, Mañes J, Manyes L, Meca G.

Editorial y referencia publicación: Elsevier, Food Research International, 128.

Páginas y año: doi: 1-9 (2020).


Título: Melatonin in the seasonal response of the aphid Acyrthosiphon pisum. 

Autor/es (por orden de firma): Barberà M, Escrivá L, Collantes-Alegre JM, Meca G, Rosato E, Martínez-Torres D.

Editorial y referencia publicación: Wiley, Insect Science, 27.

Páginas y año: 224-238 (2020).


Título: Prevention of Fusarium head blight infection and mycotoxins in wheat with cut-and-carry biofumigation and botanicals.

Autor/es (por orden de firma): Drakopoulos D, Kägi A, Gimeno A, Six J, Jenny E, Forrer HR, Musa T, Meca G, Vogelgsang S.

Editorial y referencia publicación: Elsevier, Field Crop Research, 246.

Páginas y año: 1-9 (2020).


Título: Impact of fermentation on the recovery of antioxidant bioactive compounds from sea bass byproducts.

Autor/es (por orden de firma): Martí-Quijal F, Tornos A, Príncep A, Luz C, Meca G, Tedeschi P, Ruiz MJ, Barba FJ.

Editorial y referencia publicación: Molecular Diversity Preservation International and Multidisciplinary Digital Publishing Institute (MDPI), Antioxidants, 9.

Páginas y año: 1-12 (2020).


Título: Isolation, Identification and Investigation of Fermentative Bacteria from Sea Bass (Dicentrarchus labrax): Evaluation of Antifungal Activity of Fermented Fish Meat and By-Products Broths.

Autor/es (por orden de firma): Martí-Quijal F, Príncep A, Tornos A, Luz C, Meca G, Tedeschi P, Ruiz MJ, Barba FJ, Mañes J.

Editorial y referencia publicación: Molecular Diversity Preservation International and Multidisciplinary Digital Publishing Institute (MDPI), Foods, 9.

Páginas y año: 1-15 (2020).


Título: Molecular Identification and Mycotoxins Production, by Alternaria Species Occurring on Durum Wheat, Shoving Black point Symptoms.

Autor/es (por orden de firma): Masiello M, Somma S, Susca A, Ghionna V, Logrieco AF, Franzoni M, Ravaglia S, Meca G, Moretti M.

Editorial y referencia publicación: Molecular Diversity Preservation International and Multidisciplinary Digital Publishing Institute (MDPI), Toxins, 12.

Páginas y año: 1-16 (2020).


Título: Biopreservation of tomatoes using fermented media by lactic acid bacteria.

Autor/es (por orden de firma): Luz C, D’Opazo V, Quiles JM, Romano R, Mañes J, Meca G.

Editorial y referencia publicación: Elsevier, LWT-Food Science and Technology, 130.

Páginas y año: 1-9 (2020).


Título: Transformation of Ochratoxin A by Microorganisms Isolated from Tempranillo Grapes in Wine Systems.

Autor/es (por orden de firma): Luz C, Ruvira-Garrigues MA, López-Ocaña L Aznar R, Mañes J, Meca G.

Editorial y referencia publicación: American Society for Enology and Viticulture (ASEV), American Journal of Enology and Viticulture, 71.

Páginas y año: 167-174 (2020).


Título:Inhibitory effect of sweet whey fermented by Lactobacillus plantarum strains against fungal growth: A potential application as an antifungal agent.

Autor/es (por orden de firma): Izzo L, Luz C, Ritieni A, Quiles Beses J, Mañes J, Meca G.

Editorial y referencia publicación: Wiley, Journal of Food Science, 85.

Páginas y año: 3920-3926 (2020).


Título: Whey fermented by using Lactobacillus plantarum strains: a promising approach to increase the shelf life of pita bread.

Autor/es (por orden de firma): Izzo L, Luz C, Ritieni A, Mañes J, Meca G.

Editorial y referencia publicación: American Dairy Science Association, Journal of Dairy Science, 103.

Páginas y año: 3920-3926 (2020). https://doi.org/10.3168/jds.2019-17547


Título: Antifungal Activity of Bioactive Metabolites Produced by Trichoderma asperellum and Trichoderma atroviride in Liquid Medium.

Autor/es (por orden de firma): Stracquadanio C, Quiles J,  Meca G, Cacciola SO.

Editorial y referencia publicación: Molecular Diversity Preservation International and Multidisciplinary Digital Publishing Institute (MDPI), Journal of Fungi, 6.

Páginas y año: 1-18 (2020).


Título: Evaluation of fermentation assisted by Lactobacillus brevis POM, and Lactobacillus plantarum (TR-7, TR-71, TR-14) on antioxidant compounds and organic acids of an orange juice-milk based beverage.

Autor/es (por orden de firma): de la Fuente B, Luz C, Puchol C, Meca G, Barba FJ.

Editorial y referencia publicación: Elsevier, Food Chemistry, 6.

Páginas y año: 1-18 (2020). https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2020.128414


Título: Evaluation of fermentation assisted by Lactobacillus brevis POM, and Lactobacillus plantarum (TR-7, TR-71, TR-14) on antioxidant compounds and organic acids of an orange juice-milk based beverage.

Autor/es (por orden de firma): Drakopoulos D, Kagi A, Gimeno A, Six J, Jenny E, Forrer HR, Musa T, Meca G, Vogelgsang S

Editorial y referencia publicación: Elsevier, Field Crops Research, 246.

Páginas y año: 1-9 (2020).


Título: Application of White mustard bran and flour on Bread as natural preservative agents.

Autor/es (por orden de firma): Torrijos R, de Melo Nazareth T, Quiles JM, Mañes J, Meca G.

Editorial y referencia publicación: Molecular Diversity Preservation International and Multidisciplinary Digital Publishing Institute (MDPI, Food, 10.

Páginas y año: 1-12 (2021).


Título: Melatonin alleviates Ochratoxin A-induced liver inflammation involved intestinal microbiota homeostasis and microbiota-independent manner.

Autor/es (por orden de firma): Xia D, Yang L, Li Y, Chen J, Zhang X, Wang H, Zhai S, Jiang X, Meca G, Wang S, Huang L, Zhu S, Fu Y, Ma W, Zhu Y, Ye H, Wang W.

Editorial y referencia publicación: Elsevier, Journal of Hazardous Materials, 413.

Páginas y año: 1-12 (2021).